perjantai 2. maaliskuuta 2007

CPUn treeniblogin avaus & treenit 1.3.07

Jahas, päätin sitten perustaa CPUlle oman treeniblogin jotta pystyn paremmin seuraamaan missä mennään ja josko jotain edistystä tapahtuisi yhteistyössämme.

Tällä viikolla on seurassamme radanluku-teemaviikko. Tässä alla piirrettynä koiran juoksulinjat (musta viiva), ensimmäisen radan oma ohjauslinja (musta katkoviiva) ja uusintaradan oma ohjauslinja (punainen katkoviiva).

Kuten kuvasta näkyy, muuten meni suht ok, mutta muutamia kohtia piti hioa.

Esimerkiksi heti eka kurvi hypyltä putkelle meni pitkäksi sillä jätin koiran liian suoraan hypylle ja oma liike ja käännös tuli myöhään. CPU myös karkasi ekalla kerralla putkesta tullessa Aa:lle, sekä käännös ysiltä kympille (yllätysyllätys) meni pitkäksi. Uusintaradalla meninkin hakemaan CPUn ihan putken no 5 suulta jolloin kaarros oli todella hyvä ja pieni. Harjoittelin myös namisukalla hypyn 9 käännöstä, tiputtamalla namisukan joko esteen siivekkeen eteen tai välittömästi sen taakse. Tällä tavalla sain käännöstä hieman korjaantumaan, mutta ihan tyytyväinen en ole siihen vieläkään.

Hioimme myös käännöstä hypyltä no 11 putkeen no 12, sillä ensimmäisellä kerralla käänsin koiraa hieman liikaa jolloin koiran linja ei ollut suora vaan siihen tuli ylimääräinen pieni vekki. CPUn linjan suoristamiseen ei tarvittu oikeastaan kuin oikein ajoitettu nimellä kutsuminen ja samantien vapautus kohti putken oikeaa päätä.

Ei kommentteja: