sunnuntai 11. maaliskuuta 2007

Treenit 8.3.07


Huhhuh, olipa koutsi keksinyt meille haasteelliset treenit. Juuri niitä asioita jotka CPUlle on vaikeita, lujaa menoa jonka jälkeen tiukkoja käännöksiä.



Ensimmäinen hankala paikka oli rengas-hyppy-pussi. En saanut millään CPUa kääntymään renkaan jälkeen tarpeeksi tiukasti hypylle jotta se olisi pystynyt siitä sujahtamaan pienellä kaarroksella pussiin. Jos yritin aikaistaa käännöstä, CPU tuli renkaan ohi. Tyydyimme siis parhaaseen minkä saimme aikaiseksi ja jatkoimme matkaa.

Keppien ja hypyn välissä tein persjätön jotta ehdin mahdollisimman paljon koiran edelle, ja tein jotain (en tiedä mitä) millä sain CPUn kääntymään tiukasti hypyllä kahdeksan muurin suuntaan ja otin sen ulkokautta hypylle 10. Käännökset olivat todella tiukkoja ja olin niihin erittäin tyytyväinen. Puomin päässä CPU vilkaisi putken suuaukkoon (sillä se oli siinä ihan kuonon ulottuvissa), mutta pysyi oikeassa asennossa kontaktipinnalla.

Seuraavaksi yritimme saada CPUa kääntymään välistävedolla muurin ja hypyn no 10 välistä. En jotenkin ehtinyt enää millään menoon mukaan, ja muurin jälkeinen kaarros oli aivan törkeän pitkä. Välistävedolla en saanut CPUa siis kunnolla käännettyä (enkä tajunut ottaa namisukkaa käyttöön, täytyy muistaa se ensi kerralla), toki sain sen tekemään radan oikein, mutta niillä piiiiiiiiitkillä kaarroksilla. Sitten yritin tehdä uudestaan ulkokaarteen kautta, mutta sekään ei enää onnistunut. Vasta kun tajusin ottaa namisukan käsiini hypyn 8 ja muurin välissä, sain CPUn tulemaan sen verran lähelle että sain jonkinlaisen hyväksyttävän kaarteen aikaiseksi. Ei kylläkään niin hienon kuin mitä ensimmäisellä kerralla. Olisipa ollut videokamera niin olisi voinut analysoida mikä meni oikein siinä ekalla kerralla ja mitä ihmettä niissä jälkimmäisissä tapahtui.

Joka tapauksessa rankka harjoitus, sekä koiralle että ohjaajalle.

Tämän viikonlopun olen viettänyt erittäin antoisassa hyppyseminaarissa, josta sainkin paljon ajatuksia CPUn kaarretyöskentelyharjoitteluun. Ulkokenttäkin alkaa olla sen verran hiekalla että hyppykuviot voi testata ilman pelkoa luikastumisesta.

Täytyy tehdä harjoitussuunnitelma ja raahata kentälle jalusta videokameralle jotta pystyn videoimaan, analysoimaan ja kunnolla hidastamaan kuvaa selvittääkseni onko CPUn hyppytekniikassa kenties jotain minkä takia sen on niin hankala kääntyä hypyillä.

Ei kommentteja: