tiistai 27. maaliskuuta 2007

Treenit kotipihalla 27.3.07

Otin kotipihalla perushyppysarjaa (innari) viidellä hypyllä ensimmäistä kertaa CPUlle. Vaikeinta oli saada koira ymmärtämään että vapautussanalla voi lähteä targetille, CPU kun jäi vain hengailemaan siihen mun lähelle (olin itse koiran vierellä). Takaisinpäin ketjuttamalla yksi hyppy kerrallaan päästiin sitten lopulta tekemään kaikki viisi hyppyä hienosti peräkkäin ja siihen olikin hyvä lopettaa.

Myös kunnollisen istuma-asennon löytymisessä oli hieman työtä, CPU heittäytyy maahan heti kun ei hetkeen tapahdu mitään (eli siinä vaiheessa kun odotin että se olisi katsonut tehtäväänsä, hyppysarjaa, niin CPU tarjosi maahanmenoa). Tästä ylös-alas-syndroomsta päästiin runsaalla istumisesta palkkaamisella aika nopeasti kuitenkin ihan ryhdikkääseenkin istuma-asentoon.

Itse hyppytekniikasta on vaikea sanoa mitään koska näin koiran vain takaapäin ja paljon huomiota meni kaikkeen muuhun kuin itse hypyn tarkkailuun. Hypyt näyttivät takaapäin vaivattomilta, mutta olisivat olleet hieman äänettömämmät (tarkoittaa että koira ponnistaa liikaa etujaloillaan kun hypyn voima pitäisi tulla takajaloista).

Seuraavalla kerralla CPU toivottavasti jo tietää mitä sen tulee hyppysarjalla tehdä joten voin enemmän keskittyä hyppytekniikan tarkasteluun.

Ei kommentteja: