maanantai 9. huhtikuuta 2007

Joensuun kisat 6.4.

Joensuun kisat menivät sitten ihan putkeen. Kaikista neljästä startista (2 Viljolle & 2 CPUlle) hyllyt. Saviojan Anne oli tehnyt mielestäni aivan ihanat radat kolmosille, radat olivat sujuvat mutta vaativat kuitenkin tiukkaa hallintaa paikkapaikoin.

Se hallintapuoli onkin meillä hieman hakusessa jotenka taas lähti mopo käsistä. Ekalla radalla CPU jätti kepeillä yhden välin tekemättä, enkä sitä sitten viitsinyt ruveta korjaamaan vaan jatkoimme putkeen. Puomin jälkeen mun yläkroppa ei kääntynyt tarpeeksi (eikä tarpeeksi ajoissa) näyttämään hypyn jälkeistä täyskäännöstä, joten CPU ampaisi hypyltä suoraan edessä olevalle toiselle hypylle.

Sitten tiukka välistäveto muurin ja hypyn välistä ei ollut mitenkään tiukka (videolta näyttää että ohjaajaan iski löysyys), joten CPU teki laajemman kaarroksen ja hyppäsi muurin samaan hintaan.

Hyvää radassa oli se että kontaktit onnistuivat loistavasti, pidin CPUn kontaktilla 1-2 sekunttia ennen poistumislupaa. Ja suoritus näyttää suht rennolta, vaikka fiilikset radan jälkeen eivät olleetkaan ihan parhaimmat.

Eka rata:



Toisella radalla päätin yrittää olla liikaa ajattelematta ja analysoimatta omia ohjauksiani, ja radan teko tuntuikin paljon kivemmalta, vaikkei tulos sen parempi ollutkaan. Sen verran muutin ohjausta että yritin pyöristää CPUn linjat ennen käännöstä aina kuin mahdollista. Ne paikat missä ehdin sen tekemään onnistuivatkin ihan mainiosti.

Hylyn saimme kun CPU ei lähtenytkään lähettämällä hypylle no: 6 vaan kieltoa korjatessani korjasin liikaa ja se haki vieressä olevan putken. Sitten putki-hyppy-hyppy-putki kuviossa en päästänytkään koiraa jälkimmäiselle putkelle no:16 (videolta näkyy ihan selvästi että oma suuntani on puomille ja koiranpuoleinen käsikin osoittaa kaikkea muuta kuin putkelle) joten CPU jätti putken väliin ja tuli seuraavana olevalle puomille. Puomilta se lähti ennen lupaa, joten otin CPUn takaisin kontaktille jolloin pääsin tekemään suunnittelemani pyöristyksen hypylle.

Takaaheitot onnistuvat CPUlla hyvin, ja tosiaan nuo pyöristykset. Pitää yrittää muistaa käyttää niitä enemmän, tiukat väkisinkäännöt kun eivät näytä tuottavan juurikaan tulosta....

Toka rata:

Ei kommentteja: