torstai 12. huhtikuuta 2007

Treenit 12.4.07

Teimme ensin valkoisilla palluroilla merkityn harjoituksen. Huhhuh, olipa taas vääntöä! Joskus sitä kaipaisi jotain ympyräratoja tai pelkkää eteenlähetystä, siinä me ollaan CPUn kanssa hyviä...

Ensimmäinen hiottava kohta oli tietenkin hypyn no 3 pitkä kaari sekä välistäveto hypylle 4. CPUlle saa todella KARJAISTA nimen ennen hyppyä jos meinaa saada sen yhtään käsiin, ja mäkun en ole tottunut niin "rumasti" koiralle sanomaan niin se ei tule oikein luontevasti. Mutta kun sain tarpeeksi vääntöä yläkroppaan ja ääneen volyymia niin kääntyihän se. Kerran jopa ennen kolmosta! Kokeilin ensin valssilla hyppyjen väliin, ja sitten sylikäännöllä jääden kolmosen ja nelosen "yläpuolelle", ja tuohon sylikääntöön me kouluttajan kanssa sitten päädyttiin lopuksi. Putkelle CPU lähti oikein mukavasti, ei sitä tarvinut paljonkaan vetää. Kuvio piti tehdä itse ollen koko ajan puomin toisella puolella kuin missä hypyt olivat, mutta tuota en edes pelännyt sillä tiesin ettei CPUlla ole mitään vaikeuksia irrota itsenäiseen suoritukseen ;D. Hyppy kasiesteellä meni vähän pitkäksi, mutta sain sen hyvin käännettyä puomille.

Seuraava kunnon vääntö tuli esteillä 10-12. Välistävetoa ja sylikäännöksellä hypylle 11 josta vedolla hypylle 12 itse pysytellen hyppyjen vasemmalla puolella. Äänijänteitä sai taas aukoa ennen hyppyä no 10 jotta sain välistävedon onnistumaan. Nurkkaan jätetty putki veti CPUa aivan sikana, ja hyppy esteen 11 jälkeen menikin koko ajan hävyttömän pitkäksi.

Seuraava rata oli mustilla palluroilla merkitty (taas ohjaajan piti tulla puomin vasenta puolta), lähdin suorittamaan sitä lentävällä lähdöllä puomin suuntaisesti jolloin tiesin saavani CPUn heitettyä toisena olevalle hypylle helposti. Yllättäen sain tässä niin paljon etumatkaa että ehdin leikkamaan koiran edessä putken jälkeen ja asettumaan jopa odottamaan koiraa. Ensin kokeilin sylikäännöksellä vitoselta kutoselle, mutta esteiden väliin valssaus tuntui kuitenkin toimivan paremmin. Ja taas sitä ääntä käyttöön!

Joensuun kisojen jälkeen olin jo melkein heittämässä rukkasia kehiin, mutta ehkä me kuitenkin vielä rämmitään yhdessä eteenpäin vähän aikaa...


Ei kommentteja: