lauantai 28. huhtikuuta 2007

Treenit 28.4.07

Tänään oli taas Suoknuutin Jaakko meitä kouluttamassa. Tällä kertaa jokainen harjoitteli ensin 3 pätkää joissa 3-5 estettä ja sen jälkeen kaikki menivät radan kisanomaisesti niin että edetä sai vain siihen asti kunnes tuli virhe (jotta saadaan hommaan vähän enemmän panoksia mukaan).

Tässä rata:

Harjoittelin ensin alun (esteet 1-4) ja sitten esteet 6-8 (ja koska onnistumisen huumassa annoin koiran mennä myös esteet 9 ja 10, en saanut enää tehdä sen enempää). Eka pätkä onnistui ekalla kerralla, hiottiin jonkin verran käännöstä kolmoselta Aa:lle. Toka pätkä olikin hankalampi, en olisi ikinä uskaltanut mennä niin lähelle 7-hyppyä ottamaan koiraa vastaan kuin mitä Jaakko neuvoi, mutta yllättäen homma toimi, ja sain käännöksen lopulta toimimaan (kunhan annoin sylikäännöksessä tarpeeksi tilaa).

Kun oli aika tehdä koko rata, huomasin lähtöviivalla kauhistuksekseni etten muistanut rataa estettä 18 pidemmälle. Siinä hetken yritin epätoivoisesti sitä muistella, mutta sitten annoin olla ja toivoin vain että sinne päästessäni järjestys muistuisi mieleen. Ei olisi tarvinnut huolehtia sillä pääsimme vain esteelle 14, jonka jälkeen CPU ampaisi edessä olevalle hypylle, eikä hypylle no 15 kuten piti (en pyöristänyt CPUn hyppyä ennen hyppyä no 14 vaan yritin kääntää sitä vedolla). Kun pyöristin linjan, sain CPUn hyvin kääntymään.

Loppuajasta mulla on joku aukko muistissa koska en muista tehtiinkö me rata kisanomaisesti vielä toiseen kertaan ja mihin asti sillä kertaa pääsin...

Hallin isot ovet olivat koko ajan auki, joten ovesta sisäänmenohaukkumista ei tarvinnut pelätä. Palkkasin CPUa hiljaisuudesta taas epäsäännöllisesti, eikä turhia haukkuja kuultukaan. Otin myös kaksi sessiota (kummassakin 10 naksausta/namia) lelulla leikkimisen opettelua, ja viimeisellä kerralla CPU veti lelua jo nelisen sekunttia.

Ei kommentteja: