sunnuntai 15. huhtikuuta 2007

Lägi-AgiKotkat maaottelu 15.4.07

Tänään pidettiin kovatasoinen ja perinteinen Lägi-AgiKotkat maaottelu, tällä kertaa Kotkien harjoitteluhallissa. Rata näytti tältä:


Eniten pelkäsin tuota käännöstä kakkoshypyltä kolmoselle ja siitä kepeille. Kakkoselta kolmoselle meni kuitenkin todella hyvin, käytin vastaista kättä vetämään koiran kolmoselle ja itse pysyttelin kolmosen vasemmalla puolella. Loppurata ei mennytkään sitten ihan suunitelmien mukaan. Tässä alla punaisella viivalla merkitty CPUn linjat. Kuten näkyy, kepeille oli hieman hankalaa saada sitä menemään, molemmin puolin olevat putket vetivät puoleensa.



Putkelta no 5 ulostullessa hukkasin koiran totaalisesti kun jätin sen hetkeksi selän taakse, ja seuraavan kerran se olikin sitten hypyn no 3 paikkeilla. Oli tainnut syöksähtää suoraan kun olisi pitänyt kääntyä putkelle no 6. Toinen samanlainen syöksähdys kävi hypyn no 9 jälkeen. Loppurata sentään mentiin suht numerojärjestyksessä. Jarin oli pakko kokeilla mun jälkeen rataa CPUlla vielä uudestaan, ja hahaa, ihan samat virheet tuli silläkin, CPU meni kolmoselta putkeen ja teki vielä tuon saman syöksyn ysihypyn jälkeen ihan väärään suuntaan.

Mut eipä tuo nyt niin vakavaa onneksi ollut, AgiKotkat veivät ansaitusti maaotteluvoiton ja tarjottavat olivat loistavat! Ja kaikilla oli kivaa!

Ei kommentteja: